söndag 1 februari 2009

Dyr, underbar och beroendeframkallande

Det sägt att man inte blir beroende förrän man hittar sin drog. Nu har jag hittat min - Ben&Jerry Halfed Baked Ice Cream!

Sedan jag testade denna lilla burk med ren njutning har all annan glass blivit tämligen smaklös och ointressant! Det bästa av allt är att det bara behövs en sked eller två för att mitt chokladbegär skall bli tillfredsställt.

Baksidan av det hela är priset. Beroende på var man handlar kostar en halvlitersburk mellan 45 och 60 kr. Men det kan det väl vara värt.

2 kommentarer:

@enga sa...

För länge länge sen när jag bodde i det stora landet i väster brukade mina vänner Sam, Alex, Mary Ann, Wendy och jag hänga på Ben & Jerrys ice cream bar längst ner på Greenwich avenue på kvällarna. Favoriterna på den tiden var cookies'n'cream eller pralines'n'cream (fast Baskin Robbins var lite vassare på att göra Pralines'n'cream). Här i Sverige har jag inte vågat köpa glassen än. Jag anklagar Ben & Jerrys och Baskin Robbins (och Mrs Fields) för att ha orsakat min viktuppgång på 20 kilo under de åren! Kilon som jag fortfarande inte har tappat än... Won't go back!

Jessica sa...

När man är sjuk är det supertillåtet att äta hur mycket glass som helst. Förra veckan avverkades nååågra byttor Ben & Jerry hemma hos oss. Gott, gott och lagom onyttigt. :-)