måndag 6 april 2009

Inomhusprojekt

Inomhus händer det saker just nu, mest jobb görs av sambon på övervåningen. Det första man ser när man kommer upp på övervåningen är en stor hög med trägolv i allrummet.

En glimt in i sambons och mitt sovrum avslöjar att arbete pågår... Golvet och all listerna är utslitna, snart är det innertakets tur att ta en flygtur ner på garageuppfarten.

I bebisens sovrum ligger nytt trägolv, hela furuplankor, och luktar fantastiskt gott. Två lager lut är pålagda (ett på bilden), sedan är dags för vitsåpa.

När golvet är klart skall vi vitbetsa taket, enas om en tapet och tapetsera fondväggen... sedan är det fastspikning av alla lister och efter det skall listerna spacklas (så inte spikarna syns) och målas en sista gång. Just det ja - elementet skall målas och runt fönstret och balkongdörren. Å så var det ju den inbyggda garderoben som skall målas inuti och utanpå. Och dörren skall sättas fast lite bättre, den har trillat loss... Å så skall dörren till rummet målas vit. Den och dom två andra dörrarna som ligger och väntar i källaren... Rummet är så gott som klart alltså! ;o)

I dottern sovrum är det trångt - hela övervåningens möbler trängs härinne.

Jag har också pågående projekt runt om i huset, men det sparar jag till ett annat inlägg...

Inga kommentarer: