tisdag 22 september 2009

Nästa etapp...

Det är många saker som händer i Timmerhuset återigen. Efter att vi avslutade projektet på övervåningen så svor jag att vi inte skulle göra ett handtag mer på huset under 2009, men det "löftet" höll visst bara någon vecka.

Eftersom gräsmattan ändå är helt upkörd har vi tagit ett beslut att göra något av det smutsigaste, bösigaste och lerigaste man kan ta sig för med under en höst - dränering! Vi skall dränera om grunden längsmed hela huset och tilläggsisolera husgrunden med Isodrän.

Ett jätteprojekt med andra ord. Jag kommer att svära över leriga skoavtryck långt in i november när det fryser på!!

Det positiva i det hela är att den gamla och fruktansvärt fula altanen är riven. Efter att dräneringen är gjord är det dags att bygga en ny altan. Jag håller på och gör skisser på hur den skulle kunna se ut.

1 kommentar:

@enga sa...

Ni är ju helt galna! Finns ordet "vila" i er vokabulär? *ler* Fast mest är jag bara avundsjuk för att ni får så mycket gjort. Vårt hem ser precis lika sunkigt ut som det gjorde när vi köpte det för ett par år sen. Men vi har i alla fall köpt hem material till nytt golv i ett av rummen på övervåningen. Det kanske kan bli lagom att lägga det nästa sommar på semestern... :-)