fredag 11 december 2009

Ge av ditt överflöd

Foto: SOS Barnbyar

Äntligen har jag gjort det jag så länge velat, men aldrig kommit mig för med. Jag har anmält vår familj som fadder till ett barn genom SOS barnbyar. Tanken av att ge lite av vårt överflöd till någon annan är mycket god. Bättre att göra lite än att inte göra något alls. Innerst inne skäms jag över att det tagit mig så lång tid.

Såhär i juletid känns det också extra passande. Vår femåriga dotter som sitter med tidningar från alla kända leksaksvaruhus och säger "jag vill ha den och den och den och den leksaken" sa idag att hon kunde skicka hälften av sina leksaker till vårt blivande fadderbarn.

Tack också för alla söta kommentarer i
tidigare inlägg. Jag blir så glad!

3 kommentarer:

Hwita Villan sa...

Hej! Hittade hit via en annan blogg. Jättefin! Ska kika vidare lite :-)

Ha en skön helg och tredje advent!

Kram M

Hem och Lycka sa...

Ett bra initiativ! Ska också bli det när ekonomin är lite bättre.

kram

SOFIE sa...

Tänkvärda ord! I år blir det inte så många julklappar här hemma, istället går lite pengar till de bättre behövande. Barnen har ett samarbete med Global Friends i skolan och fått upp ögonen för barn i andra länder och deras livssituation.
Min son Alfred 6 år kom hem en dag och sa "att det finns faktiskt barn som INTE får julklappar"!!! Han var helt bestört och tyckte det var fruktansvärt orättvis och ville genast dela med sig av sina leksaker =)

Önksar en härlig helg!
Kram Sofie