fredag 13 augusti 2010

Oj, oj, oj...


Det är märkligt det där. Att det är så svårt att förutse hur mycket arbete en vision medför när den ska förverkligas. När vi bytte tak och började måla om huset insåg vi att vi ville ha nya hängrännor och stuprör, nya vindslivor, nya skyddsplåtar, ny fasadbelysning. Det är bara att inse - det blev ett nytt jätteprojekt!

Underbara Gotland erbjöd dock en veckans semester och välbehövlig vila tillsammas med kära vänner. Så mycket vi hann med! Pratstunder med tända ljus och vin. Shopping. Glassfrosseri. Bad. Drejning. Bästa utflykten var nog Furillen och hotellet Fabriken. Dit åker jag definitivt igen, gärna med övernattning!

Tråkigt nog har ungefär 600 kort jag tog på minisemesterna försvunnit. Om någon har ett tips på bra återställningsprogram får ni gärna höra av er!

Hoppas att ni haft en härlig sommar!

1 kommentar:

Monika sa...

Härlig semester, ja, jag kan bara instämma! Stor kram till dig gumman o hoppas att det löser sig med bilderna, annars har jag en hel del bilder. Har dock inte hunnit ladda över dem till datorn ännu, så snart det är gjort så ska jag dela med mig! :)