lördag 6 november 2010

Välkommet med lite höstsolEn ledig dag med strålande solsken! Sista tiden har jag rest runt i landets alla hörn för att hålla utbildningar för min kunds räkning så ledig tid i kombination med sol har definitivt varit en brist. Bloggande har det heller inte funnits tid för.

Sambon har varit flitig och byggt klart vår entrétrappa i sibirisk lärk. Jag tycker att den blev så fantastiskt snygg! Nu kvarstår utmaningen att hitta den perfekta konstruktionen för ett vitt trappräcke (Nä, för det duger vi inte med vad räcke som helst!!). Jag har spanat på lite olika modeller och har en vinnare!

Zinkhuset från Walter & Co är höstens favorit! Så fin att tända marschaller i. Huset fyndade jag i somras på butiksrean hos Elsas hem, men de tär nu den verkligen används.

3 kommentarer:

Vita rosor och förgätmigej sa...

Jag funderar starkt på ett sådant där hus jag med... Tycker de är så söta på något vis. Tack för din fina kommentar hos mig. Blev superglad ska du veta!

Kram/ Anna

Mammasblommor sa...

Tack för besöket hos mig och din fina kommentar! Gillar dina ljuslyktor, jättefina. Nu i höstmörkret behöver vi mycket ljus som lyser upp!
Ha en trevlig fortsättning på helgen!
Margot

♥ Fyra årstider sa...

Å vad det är fint hos dig.
Kram Lotta