tisdag 8 februari 2011

Ljus och vårkänslor


En lång, mörk vinter med mycket hårt arbete och lite fritid sög ur det mesta av min energi. Bloggen blev ytterligare en arbetsuppgift och jag orkade inte ens öppna upp den och titta på ”eländet”. Jag tackar för alla besök och fina kommentarer som kom in under min frånvaro. Det gladde mig mycket!

Med ljuset och solen kommer energi och ork. Det känns som om min själ håller på att tina upp ur permafrosten.

Jag har börjat titta mig omkring hemma och orkat tänka på vilka projekt jag skall slutföra i närtid; fixa i ordning bloggen, rensa garderober, måla klart i källarhallen, måla klart lillsorkens rum, bygga en inbyggd minibokhylla på övervåningen, måla klart hyllor till källaren och lister till hallen… Och det känns roligt!

Fast jag är verkligen en tidsoptimist. Det inser jag när jag börjat mina två utbildningar på Jönköpings Högskola, Digital bildbehandling och Visuell Kommunikation – 15 poäng på kvartsfart låter inte så arbetssamt, i praktiken är det mycket som skall göras! Fast utbildningarna är så roliga att det bara känns positivt!

Fler roliga saker händer i närtid. Jag har dragit igång lunchträning med en riktig PT på vår arbetsplats, vecka 8 skall vi fräsa nerför backarna på Hundfjället, vecka 14 åker jag med jobbet till Åre och i början av Maj skall jag gå en kurs för att bli certifierad IPMA-projektledare, nivå C.


Idag återanvänder jag en gammal bild från bloggen som ger mig härliga vårkänslor. Kram till er allihopa!

5 kommentarer:

♥ Carina ♥ sa...

Hej hopp vännen!
Kul att se dig här igen. Ibland räcker inte tiden och orken till, och då gäller det att prioritera. Bra val att välja bort bloggen om den blev en "börda". Blogga ska vara skoj, så gör det när lusten faller på :)
Vad mycket skoj du har på gång, och visst är det härligt när ljuset kommer och livsandarna vaknar till liv igen.
Kram kram

mammaxtre sa...

Men vad du har mycket att se fram emot. Härligt!

♥ Carina ♥ sa...

Tittar in och önskar dig en trevlig helg!
Kram

A House With A View sa...

Det är klart du ska fixa allt viktigt i livet istället för att uppdatera bloggen!! Roligt att du börjar känna dig piggare och mer motiverad! Jag längtar också efter lite ljus och värme, usch vad kallt det är!!

Jättefin bild!

Lycka till med utbildningarna, låter spännande!

Kraaaaaaaaaaaam aka

tre nyanser av vitt sa...

En ny blogg för mig...fin!
Ha de gott//Marie