onsdag 17 augusti 2011

No more hånskratt. Förlåt.Jag vet inte hur många gånger jag har hånskrattat åt min syster. Men det är verkligen många. För att hon alltid hävdat att sensommaren mot hösten är den bästa tiden på året.

Förlåt. Du har rätt.

Det är verkligen något speciellt med dom mörka, men fortfarande varma, sensommarkvällarna. Jag njuter av kantarellplockning med tillhörande varmamackor på kvällen, yogithe och tända ljus på altanen… ja kanske till och med längtar jag lite. Men bara väldigt, väldigt lite. Efter hösten.

5 kommentarer:

Hem & Drömmar sa...

Hejsan!
Visst är det lite mysigt med hösten då vi boar on oss och tänder ljus, sätter oss i soffhörnan under filten och tänder en brasa....
Men än så längee tänker jag hålla kvar sensommaren några dagar till. Här skiner solen så härligt idag så nu blir det lite trädgårdsrens.
Ha de gott, kram Ing-Britt

Lilla Kråkslottet sa...

Hösten är min favoritårstid! I löv it!! Men det är väldigt olika, en del gillar den ju inte alls! Bra att du har ändrat lite uppfattning där, även om det är bara lite! :) Då kan man njuta lite bättre av ännu en årstid!!
Kram kram!!!

Skogslyckan sa...

Här är en till som älskar hösten. Luften är speciell, känns som man lugnar sig lite, inte så mycket trädgård och måsten. Och nu ligger vi och dallrar i tiden mitt emellan. Ha en fortsatt fin vecka!
Kram Pia

Skogslyckan sa...

Hej igen! Startade min web-shop för snart 1,5 år sedan, tycker det är jättekul!
Kram Pia

♥ Carina ♥ sa...

Så länge hösten inte är regnig och blåsig, går den an. Och att tända ljus och en brasa i kaminen det gillas! :)

Sv: Jag har haft ett inlägg om vår plattläggning... eller menar du något annat när du säger att du efterlyser bilder? :)
Kram kram