måndag 17 september 2012

Lycka är…

I helgen har vi firat minsta fröken E på hennes treårsdag. Många paket och förtjusta skratt och skrik. Det är verkligen fantastiskt att se överväldigad förtjusning i ett barns ansikte. Jag hoppas att hon aldrig blir så bortskämd att hon slutar bli uppriktigt lycklig över saker hon får.

Igår åkte grundfärgen och älsklingspenseln fram. Dörrar, karmar, garderobsdörrar och fula bruna lister i groventrén fick sig en omgång. En dörr och två dörrkarmar i tvättstugan hann jag också med… och utsidan på bastudörren åkte med i bara farten. Det kändes helt fantastiskt att äntligen ha lite renoveringsmotivation! Lycka!


Förra veckan packade jag en fikakorg och tog med barnen till stranden efter jobb/skola/dagis. Sol, vatten, vind, sensommar. Kanske den sista barfotadagen på stranden. Underbart med lite vardagsspontanitet.

3 kommentarer:

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Vilken mysig misse ni har införskaffat!!
Vi har köpt stommar från Ikea och sen har vi bett ett snickeri ta fram luckorna, så det "enda" vi gör själva är att bygga en ram runt lådfronterna och måla kommer jag att göra! Kram!

Hem & Drömmar sa...

Hejsan!
Dessa sista sensommardagar ska man allt ta vara på, de ger så mycket.
Och ni ser ut att ha haft det härligt.
Ha de gott, kram Ing-Britt

♥ Carina ♥ sa...

Det gäller att passa på att "suga" ur det sista av sommaren :)
Underbart med nöjda glada ungar! Finns det något som känns bättre i mammahjärtat än när ungarna skrattar och är glad. Det gäller även fast jag har tonårsbarn :)
Kram kram