fredag 12 oktober 2012

Ett Timmerhus till salu
Foto: Svensk Fast

Vårt kära, älskade och saknade Timmerhus nu är till salu på Hemnet. Det känns lite jobbigt att se det, även om vi älskar det hus vi bor i nu.

Så många hundratals, ja tusentals, timmar vi lagt ner på det. Dränerat, bytt tak, satt thujahäck, gjort om hela trädgården, installerat bergvärme, målat om fasaden, bytt alla golv, bytt alla tapeter, målat, målat, målat. Flera hundra liter vit färg, många hundra tusen i renoveringspengar.

Skrattat, älskat, gråtit och svurit. Planerat, shoppat, sparat, drömt och varit luspanka. Allt huller om buller och om vartannat. Dom nya ägarna (numera säljarna) hade egentligen en dröm att bygga ett helt nytt hus, jag antar att dom är på väg mot sitt mål nu och önskar all lycka på vägen.

Ha en trevlig helg allihopa!
Kram, Karin

4 kommentarer:

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Ja nog är det konstigt att se "sitt" hus sådär. Mitt barndomshem ligger också ute till försäljning. Väldigt olikt sig sen jag bodde där och det känns liksom märkligt i hjärtat.
Ha en go helg! Kram!

Hem & Drömmar sa...

Förstår att det kan kännas lite konstigt. Det var ett fint hus ni hade men det ni har nu är ju minst lika fint.
Ha nu en skön helg, kram Ing-Britt

♥ Carina ♥ sa...

Vilket fint hus. Förstår att det känns lite vemodigt.
Kram och trevlig helg!

Christel sa...

Hoppas kommande ägare låter drömmen om det vita timmerhuset leva vidare. Varje gång jag åker förbi, tänker jag att det är ett fantastiskt hus!