torsdag 3 juni 2010

Jag älskar dig kära Timmerhus, MEN...

... under sista månaden har jag undrat om kärleken är ömsesidig. Jag vet att tomten är en sandhög, att vi inte har fixat en yttertrappa, att det ligger stenar och jordhögar överallt, att vi inte bytt den knäckta vindbrädan och att det nya taket inte ligger på plats än. Men, det ursäktar dig inte för alla hyss du hittat på när sambon varit iväg en månad! Jag tror knappast att följande är en tillfällighet;
  • Invasionen av nattfjärilar. Jag måste ha dödat hundratals med el-tennisracket!
  • Den trasslande bergvärmepumpen. Och tack för att du skickade över bergvärmeinstallatören oanmäld klockan halv tio på söndagskvällen! Ingen fara, jag låg bara och sov!
  • Katten som satt fast och jamade från okänd plats nära skorstenen. Jag tyckte inte att det var ett dugg pinsamt att ringa hit brandkåren. En liten tröst var att den fastnat på vinden och inte i skorstenen!
  • Modemet som gick sönder så vi fick vara utan telefon och internet i en vecka. Nejdå, jag saknade det inte alls!
  • Huvudsäkringen som gick, och eftersom jag aldrig bytt en propp fick jag ringa över vänner till hjälp. Tack för den!
  • Å så det senaste - diskmaskinen gick sönder. Det är så roligt att handdiska så... Jag älskart!
Nu kommer sambon hem imorgon. Jag väntar med spänning på om du skall fortsätta såhär kära Timmerhus, eller om det bara är roligt att bråka med ensamma tvåbarnsmammor.

Uppdatering: När jag postat inlägget gick jag upp i sovrummet. Vad såg jag där om inte... massa små jäkla myror!!! Nu få det vara NOG!!! På måndag kommer Anticimex hit!


Foto: Från Svensk Fastighetsförmedlings annons 2007

4 kommentarer:

Mia sa...

Tack för din kommentar (i min pricktriss). Chokladbiten försvann på ett nafs... mums!

Ajaj, du har inte haft det lätt inte. Men nu torde väl allt vara över? Kan ju inte finnas så mycket mer som kan hända. Leif GW Persson sa: "Jag tror på statistik". Statistiskt ser det ljust ut iaf =).
Fantastiskt fint timmerhus ni har!

Lina sa...

Åhhh Karin! Tycker så synd om dig!! Men nu ska du se att allt kommer bli bra!!
Kram från Lina & Micke

Fröken Fräken sa...

Säkert så kommer allt att fungera perfekt nu, bara för att..!
Och jo, mina grannar röker också och tänder på i trapphuset... morr...

Stjärnor & Champagne sa...

Oj allt det där lät som mycket otur hihi. Vad kul att du hittade till mig och att du gillar namnet på min blogg. Ibland sviktar jag och ångrar att jag inte tog något annat. Mums en Moét är ju inte fel och def inte när maken har varit borta så länge. Östergötland!! Ja här har du en till som bor där...Skrattade lite när jag såg huset från Klokrike som var till salu. Vi var på visningen och kan säga att det är finare på bild än i verkligheten men visst var det ett fantastiskt hus. Tyvärr så var alla golv på mellanplanet iskalla så jag trodde att jag skulle dö. Vi var inte med och budade för det låg för långt ut för oss med tanke på barnen och allt skjutsande. Ha det gott och jag hoppas att det blir mysigt med maken imorgon/ Kramkram Anne