torsdag 3 juni 2010

Vita pricksjukan

Foto: Timmerhuset

Vita pricksjukan, Ichthyophthirius multifilis, brukade drabba mina akvariefiskar på tiden det begav sig. I dagsläget verkar det vara jag som är drabbad. Jag är fullkomligt galen i vitprickiga saker!

Redan tidigt i våras började jakten på röda träskor med vita prickar, men det var hopplöst. Och dom jag till sist hittade kostade 1000 kr. Lite väl dyrt kanske. Men så igår hittade jag ett par helröda träskor. Fixa prickar är enkelt med en tops och två omgångar grundfärg!

Idag kom det ett brev från sötaste fröken Jessica till lilla Estelle som fyller sex år. Inuti låg en supersnygg och alldeles egenhändigt sydd röd och vitprickad klänning. Jag blev nog lika överlycklig som Estelle!

4 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Ha...Ursnygga. Tänk vad lite färg och en tops kan göra, asgarv=). Ja huset var fint men såååå mycket folk. Kaos och man ser verkligen hur folk bär sig åt. Drar in barnvagn, har barn med sig som bråkar osv osv. Kan förstå att du längtar och saknar mannen och det är klart att han skall få "efterrätt". Ha det sååå gott/ Kramkram Anne

Mia sa...

Nej, vilken otur! Hoppas ni blir av med eländet, myror är läskiga (har en släng av myrfobi) *ryser*.

Oj, görsnygga träskor! Vilken smart idé med topsen och färgen!

Fröken Fräken sa...

Men så söta!! Jag har faktiskt köpt mig ett par träskor också, eller iaf nästan, för mina är blankt svarta med en rosett på - inte riktigt som jag minns mina träskor från när jag var liten ;-D

Jah Hollis sa...

1 000 spänn för ett par träskor! Vad var det för trä i dom? :-)