tisdag 14 september 2010

Lexingtondrömmar

Foto: Sköna hem

Långa dagar, korta kvällar och oroliga nätter. Det verkar vara den nya verkligheten för mig. Livet som heltidsarbetande tvåbarnsmamma har allt sina prövningar. Och käraste sambon skulle nog vilja påstå att han inte har det så lätt han heller med två små barn och ett stort.

I helgen tog jag dock mig i alla fall för med att åter börja måla mina loppisfynd och käraste arvegods. Jag trodde att det skulle kännas motigt efter en hel sommars husmålande (som inte riktigt är klart än), men det var faktiskt roligt!

Det nya möbeltillskottet inspirerar till shoppingdrömmar… och matchande accessoarer. En snygg lampa till källaren, nya Lexingtonkuddar till soffan, glasparti till vardagsrummet. Och såklart uterummet som skall byggas nästa sommar. Men sålänge nöjer jag mig med att inspireras och samla idéer från andras vackra hem, exempelvis genom repotaget i Sköna Hem hos Kristina Lindhe, vd för Lexington ­company.

1 kommentar:

Fröken Fräken sa...

Även utan två barn, förutom jag själv då, så tycker jag att man inte hinner något som heltidsarbetande! Vara på jobbet när man kan pyssla?! Helkonstigt. Tur att man har vackra inredningsdrömmar i alla fall...