söndag 14 november 2010

Loppislördag


Jag går fortfarande och småler nöjt efter lördagens shoppingrunda. Trots att det var chockerande många besökare på Motala Återvinning så hittade jag flera fynd! Misstänker i hemlighet att dom andra är smått dumma i huvudet eftersom dom gått förbi det bästa!

Den stod nämligen där i ett hörn och väntade på mig. Jättebamsekorgen i rotting! Hel och fin. Jag grabbade tag i den med båda händerna och svalde. Ynka 25 kronor för en sån darling! Kan man bli annat än lycklig?!

Som avslutning på shoppingturen hittade jag en gigantisk ampel med murgröna i blomaffären för 79 kr. Lite ståltråd i en ring och hundratrettioelva murgrönesnurr senare blev det till en fin blomma i matrummet.

Visade alla fynd för sambon som tyckte att jag hade försett honom med bra saker att tända brasan med. Förra julen råkade han elda upp min fina vitsprayade ljustake. För säkerhets skull köpte jag därför två i år.

Nu skall här shoppas sprayfärg!

7 kommentarer:

Skogslyckan sa...

Men du vilken underbar id med murgröne snurret. Stod och titta på blomsterlandet här på stora amplar och tyckte det var ett sånt bra pris. Nu skall jag banne mig åka dit och titta om de finns kvar. Tack för inspirationen, och grattis till det fina loppisfyndet.
Kram Pia

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilka fina fynd du har gjort på lördagens loppis! Murgrönesnurr är fiiiiint.

Kul att du vill delta i min utlottning=) Nu håller vi tummarna och hoppas på tur.

Kram,
Regina

Trivsamma förändringar sa...

Hej!
Vad kul att du besökt min lilla blogg! Och ännu roligare att du kommenterat ett inlägg så att jag kan hitta till dig!
Mysig blogg du har, och du beskriver känslan av att hitta ett riktigt fynd på loppis så bra.
Jag återkommer!
Ha en underbar måndagkväll, kram Maria

A House With A View sa...

Haha vilket roligt inlägg och vilken mysig blogg du har!! Såå fina bilder du visar genomgående och de från midsommar är ju helt fantastiskt vackra, gah... Jag besöker dig gäärna igen!

Många kramizar aka

A House With A View sa...

ps. tack för dina tips om golvet...

kraaam aka

Elvira sa...

Gillar också att fynda på loppis, kan inte heller förstå hur andra kan ha missat fyndet som jag själv gjort. Men det är ju deras förlust :).
Gillar din blogg för övrigt.

Hem och Lycka sa...

Vilka bra fynd du gjort men akta de nya ljusstakarna för maken sedan ;-)

kram