tisdag 9 november 2010

Yllekofta, laptop och snöstorm


Ihopkurad i en stor yllekofta sitter jag hemma vid köksbordet och jobbar. En stor kopp te, doftande clementiner. Tända ljus! Utanför vräker snön ner. Sämre arbetsplats kan man ha!

På trappan står en korg med tallris - den enda kvarvarande resterna efter taljäkeln som alltid stulit vår eftermidagssol. På trappen gör den sig riktigt bra! I kväll ska jag nog sätta i en ljusslinga. Och kanske. Kanske... Vågar jag hänga upp ljusslingor även på balkongen? Vem orkar vänta till första advent.

5 kommentarer:

Hem & Drömmar sa...

Hejsan!
Snöstorm även här. Har en gran på trappen som jag gärna skulle sätta en ljusslinga i men först måste det sluta blåsa. Har fått hämta den ute vid gatan flera ggr idag.
Vilka söta små zinkhus du har i fönstret.
Ha en skön kväll, kram Ing-Britt

Lina sa...

Åh ni har ju riktig vinter hos er! Såå mysigt ni verkar ha det därhemma! Här är ingen alls! Bara grått och trist :(

Halloj världen! /Inger sa...

Fina bilder.

Vitt och Blått sa...

Det låter inte helt fel.. :) Härligt med granen, vi har också tagit bort flera träd för att få kvällssol. (Några till kommer att ryka i vinter tror jag). Klart du kan sätta i ljusslingan redan nu, det ä ju mörkt mestadels av dygnet. Jag tog fram en slinga igår, slutar tidigt idag och tänkte nog plocka lite ris om det fortfarande är ljust. Tyger köper jag lite här och var. Är, eller har varit (lagret är enormt!) en "tygoman" så jag har masssssor av tyger här hemma. Köper mest i butik, sådant jag kan känna på, det händer att jag handlar på nätet också - Stoff&stil eller panduro ibland. Lycka till med gardinerna!
Kram

Elvira sa...

Hej igen.. stövlarna heter Gullwing Ballena och kommer från Tretorn, hade turen att hitta de för nästan halva priset på en av Campadre.com:s kampanjer. Har kollat runt lite men inte hittat de någon annanstans här i Sverige, tyvärr.

Kram Elvira