söndag 7 november 2010

Vaddå hinner inte?!

Jag har hundra projekt på gång här hemma. Eller. Jag har i alla fall börjat riva fram sakerna till allihopa. Samtidigt.

Det är som med köksgardinerna jag skulle sy. Jag hade inte köpt tyget. Jag hade inte lånat svärmors symaskin. Men. Jag slet ner dom gamla gardinerna! Tre månader har gått och fönstret är fortfarande tomt! Eller... hallen i källaren där jag började med att måla klinkersgolvet i högblankt vitt. Sedan väggarna. Och nu dörrar och karmar. - Hrmm taket... skulle jag kanske målat det först?!

Det är väl så det blir när man läser alla fina inredningsbloggar och inspireras, men inte riktigt överväger om man har tid med det hundraförsta samtidiga projektet!

Jag har blivit alldeles överförtjust i stormlyktor av märket Feuerhand och vill gärna ha en i var hörn. Det finns visserligen nya att köpa, men själv föredrar jag dom som blivit vackert väderbitna.

4 kommentarer:

Vita drömmar och choklad sa...

Hej! Tack för besöket hos mig. Alltid skoj med nya läsare. Vilket fint hus ni bor i och vad duktig du är på att fota. Kanonbilder!
Jag känner verkligen igen mig i det du skriver i inlägget. Skulle ha kunnat skriva det själv ;) MEN jag försöker lära mig att ta en sak i taget!!
Ha en trevlig kväll! Kram Milla

Fröken Fräken sa...

Men det är väl det som är den stora tjusningen, att ha så mycket kreativitet inom sig att man startar massor av projekt? Det vore så trist att känna att nu är man helt klar.. jag kan tycka att det är lite tråkigt att ha det välstädat och inget på gång. Men å andra sidan så är det väldigt är sällan som det är välstädat hos mig... :-D
Å tredje sidan är det roligt att ha slutförda projekt också!

Skogslyckan sa...

Vad kul att du hittade till min blogg och lade ett avtryck, så att jag hittade dig. tack för dina gulliga ord, de värmde. Kommer gärna igen.
Kram Pia

Pinal sa...

Vad kul att se att du gillar lyktan :) Ett tips om det är svårt att hitta väderbitna lyktor är att själv "Buckla och riva till dem". Tack för länkningen och en skön blogg, vi kommer att fortsätta läsa!
MVH
Pinal