torsdag 23 december 2010

Lite shoppinghjälp vore jag tacksam för!

Äntligen är vårt arvegods från sambons farmor ommålat. Jag tror att det blev sex lager med färg innan det var riktigt, riktigt vitt. Lite tröttsamt, men ändå värt mödan. Nu när det är färdigmålat känner jag att det är lite tomt och tråkigt. Jag skulle vilja sätta dit några snygga handtag eller knoppar som förhöjer, men ändå inte stör skåpets rena framsida.

Jag har letat och letat, men hittar inget bra. Har du kanske något förslag på snygga handtag, knoppar eller beslag?

7 kommentarer:

Ninnis familjeliv sa...

Jag vill önska dej en riktigt God Jul! Kram Nina

A House With A View sa...

Oj vad fiiin den blev, hellyckat!! Ser både gammaldags och stilren ut på samma gång! Ang din fråga, jag tycker Tine K home läderhandtag är fina, se http://blogg.inreda.com/2010/06/ och skrolla ner en bit, inte så snygg bild kanske... Jag tycker de handtagen är så snygga, stilrena och de bryter av och krockar på ett härligt sätt med den gamla stilen. Tine själv har dem ju i sitt badrum och kök (tror jag...) men jag tycker de passar att ha på andra ställen också. Det finns ju en uuuuuuppsjö av knoppar så välkommen till djungeln, haha.

Vill önska dig en riktigt Goooood Jul!!

/kraaaaaaaaaaaaam aka

♥ Carina ♥ sa...

En hälsning i juletid,
Hjärtligt kram och julefrid!

mammaxtre sa...

Det finns en uppsjö av knoppar och handtag. Det är inte helt lätt att välja mellan dem alla. Lycka till!

God fortsättning önskar jag dig.

Fröken Fräken sa...

Ja, det är inte alltid helt lätt att måla något vitt (mycket enklare att målar mörkgrått, ett varv och nästan allt är täckt! Jo, jag har inlett lite målningsprojekt så jär på annandagen!) Men det är ju värt det, för det blir ju så fint till slut.
Vet du, jag tycker inte att du ska sätta några handtag alls på det skåpet. Jag gissar att det aldrig har funnits några knoppar på det, utan enbart nycklar i nyckelhålen?? och det blir nog konstigt att sätta knoppar plus ha nyckelhålen. Och som du säger, mn vill ju ha kvar den rena känslan.

Hem och Lycka sa...

Såå fin! Inte lätt att välja men något diskret håller jag med om att det bör vara i så fall om du ens ska ha något alls. Kanske bara nyckeln i?

Fortsatt god jul!

kram

Lilla Kråkslottet sa...

Byggfabriken.com har mycket fint!! :)
Skåpet blev jättefint i vitt! (Kan bero på att det är min favoritfärg kanske)
Hoppas du får ett "handtag" med knopparna!