onsdag 22 december 2010

Kära Tomten. Jag har varit snäll i år!

"Allra käraste Tomten!

Jag har varit en mycket snäll, duktig och hjälpsam flicka i år så jag tycker att jag borde få en julklapp! Några exempel på mina åtgärder för att vara extra duktig;

Jag har ansträngt mig för att hålla rent och snyggt hemma. Jag har förvandlat många gamla tråkiga saker till vackra prydnader med hjälp av lite färg. Jag har också använt färre disktrasor än jag brukar. Det är både miljövänligt och ekonomiskt. Jag har tänkt på att shoppa så mycket som möjligt i min hemstad för att stödja hemorten. Det är kanske inte ekonomiskt, men definitivt miljövänligt! Jag har också följt högerregeln nästan alltid och hastighetsbegränsningarna oftare än vanligt.

Jag tycker att detta borde berättiga mig till min önskejulklapp, ett nytt objektiv till kameran så att jag kan ta bättre bilder! Canon EF-S 17-85/4,0-5,6 IS USM eller kanske ett Canon EF-S 18-135/3,5-5,6 IS funkar perfekt!"

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ho ho!
Duktig flicka, vi skall väl se vad vi kan göra...
/Tomten

Det Vita Timmerhuset sa...

Ha ha.

A House With A View sa...

Haha, bra försök!!! Men jag håller med, det var inte dåligt - jag ligger helt klart i lä... Hastighetsbegränsningen, *host*... Och vilken fin bild!!

Tänkte bara kika in och säga kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!

/aka

Hem & Drömmar sa...

Ojoj va mycke snö ni har. Ska kanske sluta klaga...
Klart att Tomten märkt vad du varit snäll ;) hihi.
God Jul Ing-Britt