fredag 17 december 2010

Undrar om Askungen kan avvara mössen


Julmusik, nyklädda granar, tindrande barnögon och hemgjort julgodis. Det är verkligen idylliskt här hemma. Om det inte vore för en sak. Från ett hörn av huset kommer det allt som oftast väsanden, fräsanden och illa förtäckta hotelser.

Vid något tillfälle bestämde jag mig för att sy vita små stjärnor att hänga i granen. Jag måste varit ovanligt korkad som inte insåg mina begränsningar. Och jag är nog ännu dummare som vägrar ge upp! Hittills har jag sytt fem stjärnor men det ligger nog ett tjugotal i soptunnan!

Nu återstår det bara några timmar av den 17 december. Jag tycker det är fantastiskt att så många längtar efter att bli husägare, men inser samtidigt att det kommer bli ett digert arbete imorgon att skriva alla små lappar till utlottningen!

Den lilla vita skridskon hittade jag i Stockholm på min senaste jobbresa. Synd att det inte finns ljus nog att fotografera. Ha det gott! Kram, Karin

3 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilken fin skridsko!
Du, jag vet vad du går igenom när du sitter och knåpar med dina stjärnor, jag har varit så ångestfylld så fort jag ska sy och symaskinen och jag har oftast varit osams...men jag har inte gett upp, jag har försökt och försökt och det är väl som med det mesta träning ger färdighet...

Appr ditt förra inlägg, visst är det väl så att det som ska fotas har fått lite extra omsorg. Som någon bloggare uttryckte "ni skulle se hur det ser ut bakom ryggen där jag står och fotar";-)

Ha en fin 4:de advent!
Kram,
Regina

A House With A View sa...

Åh vilken superfin skridsko! Jag ska försöka hitta något nytt och vackert till granen i år, har bara massa gammalt tråkigt i julkartongen. Kan ju räcka att köpa några få nya kulor varje år så blir det finare i granen! Men sen ska lilltjejen pyssla idag så det kanske blir en och annan smällkaramell att hänga upp också :)

Önskar dig en skön lördag!

Kramizar aka

♥ Carina ♥ sa...

Vilken tjusig skridsko!
Åh, så irriterande det är när man sitter och tampas med symaskinen och det bara jäklas. Min maskin har varit billig många gånger kan jag säga ;)
Här har vi klätt granen idag så nu är det en sak mindre på to-do-listan.
Ha en trevlig lördagkväll!
Kram