söndag 19 december 2010

Två små paketIdag har jag varit riktigt duktig och slagit in en massa paket. Det är så härligt att se högarna växa under granen och höra prasslet från små barnhänder som försiktigt fingrar på paketen. Jag minns så väl hur det kändes! Till och med som vuxen blir jag glad varje gång jag ser den tända och glittrande granen i vardagsrummet.

Två av mina små paket har nu lagts på brevlådan för leverans till vinnarna i utlottningen!

5 kommentarer:

Hem & Drömmar sa...

Visst är det härligt när man tänder granen och lägger fram alla klappar. Har alltid vart en sådan som klämmer och känner på mina paket så fort jag fått tillfälle.
Så även mina barn så klapparna göms i kökssoffan fram till på torsdagkväll.
Kram Ing-Britt

Lantligt i smultronbacken sa...

Jag har en man ja som klämmer på paketen när han tror att jag inte hör. Det är så roligt att smyga och titta, de blir som barn ibland

Kram Teres

A House With A View sa...

Ja här har också slagits in paket, pust, det är mycket nu, fniss. Och granen har också pyntats med HUR MYCKET PYNT SOM HELST för yngsta dottern bestämd, ALLT skulle hängas på och det var bara för mig att gilla läget, haha.

Många adventskramizar till dig från mig!

/aka

Längtans Hem sa...

Hej!!
Mitt fiiina paket ligger under granen nu, jag ska försöka vänta tills imorgon att öppna det! Om det går... är som ett barn på julafton... eller dan' innan julafton... jag har så svårt att hålla mig, precis innan det är dags. Men jag SKA vänta och få en extra överraskning imorgon :)

Tack så jättemycket för mitt paket och ha en underbart GOD JUL!
Stor kram ia

Ps. Och jag erkänner med - jag älskar Ernst!! :)

Längtans Hem sa...

Jaaa, det skulle vi göra egentligen! Lite Secret Blog Santa! :) Vilken rolig idé! Nu har vi ett helt år på oss att utveckla den idén!

Ha en underbar jul och en massa mys!
Kram ia