måndag 20 december 2010

Räddningen är nära

Två hela timmar julpyssel med allra käraste Ernst! Jag kan inte dölja det, jag vägrar förneka det. Jag älskar karln! Jag älskar allt han gjort. Nåja. Nästan. Jag överdriver lite. Men han är ju helt fantastisk!

Klockan 20:00 ikväll och imorgon på kanal 4. Jag kommer sitta klistrad (om jag bara hittar fjärkontrollen som lillsorken lekt bort)! Kommer du titta?

8 kommentarer:

Clara sa...

Klart jag ska kolla!!! Å äta hans supergoda vanilj o kanelhjärtan medan jag tittar :-)

Robin Kullberg sa...

Kuriosa: ernst var en gång i tiden inredare på Ikea o inredde Mandators kontor (nåja ett rum i alla fall) i Karlstad.

Det Vita Timmerhuset sa...

Inte ett dugg förvånad vännen. Mandator var ju verkligen ett företag med klass!!! Kan sakna den tiden faktiskt. Å då var jag inte ens med på Cell City! ;o))

Lantligt i smultronbacken sa...

Jag tittade och kommer att göra flera saker nästa jul. Känns som om det är lite försent nu och sen så jobbar jag hela veckan.

Kram Teres

Fröken Fräken sa...

Jag träffade faktiskt på Ernst på Ikea på den tiden han jobbade där (om vi ska fortsätta på den ovan inslagna tråden) Men annars blev jag lite besviken på dagens avsnitt. Vad skulle karln ned till Österrike för att baka för?! ;-D

Vitt och Blått sa...

Hej! Soffan har vi köpt hos en liten möbelfirma här i stan som heter "Möbelhuset".
http://mobelhuset.wordpress.com/

Vi är jättenöjda med den, den är så skön och tyget känns tåligt och är mjukt. Vi kollade på några soffor på Mio också, men efter att ha provsuttit ett tjugotal soffor så fastnade vi för denna som gick att få i hundra olika tyger, om inte mer. Den är bra stoppad med något skum vilket gör att den "puffar upp" sig när man reser sig och den ska vara otroligt slitstark sa försäljaren (en kompis till mig som haft en liknande i fyra år men en annan färg) och blir inte "nedsutten". En soffa är en ganska stor del och när man betalar någon krona så vill man gärna att den håller! :) Lycka till och hoppas att du hittar någon som du gillar!

GOD JUL!

Kram E

Chapmans dagbok sa...

Hej! Javisst, tittade jag på Ernst igår. Ikväll ska jag iväg med jobbet så kvällens avsnitt får jag kolla på nån repris eller på nätet. Jag gillade de där stjärnorna han gjorde av grenar. De ska jag försöka mig på att göra. God jul! Hälsningar Ing-Mari

A House With A View sa...

Jag älskar honom meeeeeeeeeeeeeeeeeeeer, hihi. Han kan flytta hem till mig any time, haha!!

Kraaaaaaaaaaaaaaam aka