onsdag 23 mars 2011

Sånt man gör när katten är borta...


Sambon är iväg och jobbar några dagar och har varit hemma med en sjuk liten tjej. Har lägligt nog fått städ-, rensa- och fixarycket! Planterat blommor i nya fina krukor, tvättat upp all tvätt, hängt upp lite på väggarna. Har också passat på att packa flera sopsäckar med saker som jag körde iväg till Återvinningen.

Är det någon som har tips på vad jag skall göra med mina övervintrade Olivträd. Dom ser verkligen jättedöda ut. Jag lever på hoppet om att dom skall komma igen bara dom får lite vatten, kärlek och solsken!

5 kommentarer:

A House With A View sa...

Välkommen tillbaka :)) Trist med sjukdomar men härligt att få vårfräscht hemma!!! Jättefint med ljusslingan kring spegeln, det har jag tänkt fixa med här hemma länge, men det blir aldrig av. Nu blev jag sugen igen :)) Vet inte hur du ska göra med olivträdet, har inte direkt några gröna fingrar även om jag gillar blommor och trädgård. Hoppas den repar sig, det är ju så fint med olivträd!

Ha en fin kväll!

Kraaaaaaaaaaaaaam aka

Lilla Kråkslottet sa...

Att spruta vatten och växtnäring på hela trädet har jag läst är ett tips! Hoppas det tar sig!

♥ Carina ♥ sa...

Hoppas verkligen att ditt olivträd tar sig. Jag har länge tänkt köpa ett för jag tycker dom är så fina men jag är rädd att ta död på den. Dom är ju inte billiga precis...
Kram

mammaxtre sa...

Vad skönt att rensa :-)

Fröken Fräken sa...

Vad praktiskt att få ett sådant ryck när man är hemma. Jag brukar känna mig städsugen när jag är på jobbet, men av någon märklig anledning har det alltid gått över innan jag är hemma..
Olivträd är knepiga rackare. Jag hade tre träd förra året som alla såg lika dystra ut dom dit. Jag beskärde alla men det var bara ett som kom igen. Men jag tror att du ska satsa på att beskära det ändå.

Nej, det blir inget fog eller liknande moderna produkter på min gamla träsoffa. Känns inte som att man vill börja med sådant i gammalt trä. Nä, då räcker det med lite färg, och resten får vara träets egna rynkor.