onsdag 19 september 2012

Bygga eget nyckelskåp


När jag fixar hemma brukar jag fokusera på saker jag ser som problem. Just nu härjar jag ju runt i hallen. Här finns det flera förvaringsproblem. Vi har till exempel ganska många nycklar. Speciellt nu när vi har fyra lägenheter med tillhörande nycklar. Det är en röra.

Jag har funderat på om man kan bygga ett eget nyckelskåp. Ett stort. Och vitt såklart. Enkelt. Stilrent. Brukastylish. Det finns inte jättemycket inspiration på nätet för hembyggda nyckelskåp, men jag har hittat några bilder. MDF borde kunna lösa problemet.

Foto: Från Styleroom

Foto: Drömgården
Foto: Åsa Svensk Vallin, Atelje Annorlunda

Foto: Åsa Svensk Vallin, Atelje Annorlunda

4 kommentarer:

Hem & Drömmar sa...

Hejsan!
Det där är verkligen ett problem även jag har...vi har ju oxå lägenheter och massa nycklar.
Jag gillade det nedersta fast då utan hjärtan och med gamla stora nycklar som handtag...nu fick jag helt plötsligt lust att bygga nyckelskåp. Tack för all inspiration du ger men om du fortsätter så här lär jag bli utbränd ;D.
Vårt golv är också svart ock lär nog tvättas ordentligt...
Ha de gott, kram Ing-Britt

Lantligt i smultronbacken sa...

Där har mina tankar också varit, skulle verkligen behöva ett nyckelskåp MEN har inte hittat rätt än. Man kanske får ta och bygga ett ändå. Jag vill ha ett där nycklarna inte syns på något vis.

Lycka till med ditt så får vi se hur mitt blir sen:))

Kram Teres

♥ Carina ♥ sa...

Vi har ett som liknar den på mittersta bilden. Alldeles för litet, tycker jag. Skulle behöva ett större, den på nedersta bilden gillar jag :)
Lycka till med projekt nyckelskåp!
kram

Anonym sa...

Tack för en bra blogg med fina bilder och många tips:)