söndag 21 juni 2009

Bästa framkallningen via nätet?

Efterlyser ett BRA ställe att framkalla bilder på via nätet... Bra färger/skärpa/djup, bra fotopapper och enkel uppladdning är de viktigaste kriterierna... Sist jag framkallade såg mina bilder ut som vattniga slaskpapper, så jag betalar hellre lite mer per bild.

5 kommentarer:

Ola sa...

Proprint, www.proprint.se, var bäst på den tiden jag testade en massa fotolab för M3. Har använt dem själv ett antal gånger och varit nöjd, dock två år sedan senaste gången. Inte billigast men ger mycket bra resultat och sabbar inte bilder som man själv har efterbehandlat, vilket en del andra lab gör.

//Ola.

Karin sa...

Hej Ola! Jag håller just på och testar proprint... det känns som om webbsidan/uppladdningen är lovande iaf. Jag betalar gärna lite mer per kopia om det innebär att jag blir nöjd på slutet... Känns bra att du också rekommenderar det! :o)

Jessica sa...

Håller med om Proprint! Förresten, du och Estelle vill bo här eller hur? http://toomuchfreetime.eu/?p=409

Karin sa...

Jessica/Ola: Ah, båda mina favorit-foto-nördar rekommenderar samma framkallningsställe. Då måste det ju vara överlägset bäst! Kram.

Karin sa...

Jessica: Hello Kitty huset var… eeeeeh… överväldigande. Som en käftsmäll ungefär. Fast jag måste erkänna att jag tyckte att gräsklipparen var störtcool!!! *vill ha* Fast min älskade sambo (som i sommar kommer stå för 100% av gräsklippningen) skulle aldrig befatta sig med den.